Ophold med kultur

Inkl. entrébillet til Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunstmuseum

Nyd en par- eller familieferie med et ophold på Montra Skaga Hotel i udkanten af Hirtshals. Når I holder ferie hos os, får I gratis entré til Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunst Museum, lækre værelser og en udsøgt 2-retters middag. Det er altså den perfekte ferie for jer, der vil opleve Nordjyllands kultur og smukke natur.

Oplev Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunst Museum

Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium. Her kan du møde den forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler eller udforske stimevis af havdyr. En perfekt udflugt for både store og små. Du kan også vælge at tage på Skagens Kunstmuseum, som udstiller en omfattende samling værker udført af de kendte Skagensmalere. 

Book dit ophold og oplev Nordjyllland

Når du booker et ophold på Montra Skaga Hotel får du gratis entré til Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunstmuseum og kan springe køen over. Derudover ligger Montra Skaga Hotel perfekt placeret nær havnen midt mellem Hirtshals by og den dejlige natur, der omkranser byen og breder sig til resten af Nordjylland. Derfor kan du i forbindelse med overnatningen nemt nyde roen og de landlige omgivelser kombineret med et besøg i Hirtshals by.

Ophold med inkl. entrébillet og 2-retters middag

  • Overnatning på dobbeltværelse
  • 2-retters middag
  • Morgenmad
  • Dagsbillet til Nordsøen Oceanarium ELLER Skagens Kunstmuseum


Pris pr. person fra

Kr. 625,-

Børn
Kr. 350,-

2 – 12 år. Opredning i forældrenes værelse

Book nu