Ta' familien på Fårup Sommerland overnatning

Familieophold fra kr. 1.900,-
1 overnatning for 2 voksne + 2 børn i familieværelse.

Inkl. 1 dags entré til Fårup Sommerland og morgenbuffet på hotellet
Tilbuddet til Fårup Sommerland gælder på udvalgte datoer i perioden (18. juni - 2. september samt weekender i september/oktober samt efterårsferien)
Børn 0 - 2 år gratis i de eksisterende senge på værelset samt indgang til Fårup.

Book online

Giv familien en rigtig sjov dag og masser af oplevelser i Fårup Sommerland – kun omkring en halv times kørsel fra Montra Skaga Hotel. Tilbage på hotellet kan I tage en hyggelig gåtur langs stranden eller på havnen. Dette er en billig form for overnatning i nærheden af parken, da det købes som pakketilbud – og så får i endda en 4-stjernet oplevelse med hjem.

Som en del af vores Fårup Sommerland tilbud byder morgenen her på vores store morgenbuffet, så I har energi til hjemturen – eller måske flere oplevelser? Besøg eksempelvis vores nabo Nordsøen Oceanarium og hils på havets beboere. Billetter kan købes i vores reception med rabat - det perfekte sted at besøge med børnene.

Fårup Sommerland inklusiv overnatning

Entrébilletter til Fårup sommerland kan købes med rabat i vores reception i hele sæsonen 2019, hvis du allerede har købt et af vores andre tilbud på overnatning.

Fårup Sommerland syd for Hirtshals blev i 2015 kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa - og er en af Danmarks største turistattraktioner med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Montra Hotel Skaga betaler entreen, så I kan benytte alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen.

Fårup Sommerland har en stribe hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet med 75 km/t.

I parken finder I også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen.

Bagefter kan I prøve 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, tumle på talrige trampoliner eller trylle ved det store grill-selv område – helt gratis. Fårup Sommerland byder også på spændende spisesteder.

Læs også mere om vores miniferie med børn.