
Efterårsmenu
Forretter
-
Flødelegeret græskarsuppe - bagt havtaske - chili - hvidløg - karseolie
Røget dyrekølle - ægge & kaperscreme - syltede løg - salat
Bagt torsk - blomkålspuré - rødbeder - bacon
Butterdejsindbagt fisk & skaldyr - hummersuppe
Hovedretter
- Symfoni af and - sauté af æbler & løg - champignon - grøntsager - pommes Anna
- Helstegt oksefilet - bagte rodfrugter - kartoffelkage - rødvinssauce
- Bagt laks - sauté af svampe & løg - små kogte kartofler - grøntsager - dildcreme
- Krondyrfilet - selleri - bagte løg - pommes Anna - hindbærsauce
Desserter
- Marcipanchokoladekage - vaniljeis - appelsin - kirsebærpuré
- Hvid og mørk chokolademousse - syltede ananas - knust nøddekaramel
- Æble- & pære tarte tatin - vaniljeis
- Syltet pære - vaniljeis - frisk frugt - chokoladesauce
Pris pr. person
kr. 325,-
Børn indtil 12 år ½ pris