Hold festen i Skaga Hotels flotte selskabslokaler

Festlokaler i rolige og lækre omgivelser

Når de helt store fester skal afholdes er det vigtigt, at rammerne er helt perfekte. På Montra Hotel Skaga er vores lækre lokaler til både store og små fester helt ideelle som stedet at holde bryllup, konfirmation eller runde fødselsdage. Vores selskabslokaler er store og rummelige samt den perfekte bryllupslokation eller blot som fest lokaler til fejring af din store dag, hvor du vil invitere alle du har kær. På Skaga hotel har vi en lang tradition for være behjælpelig med at holde et brag af en fest, og som en ekstra gode har vi mange gode tilbud på bookning af festlokaler med overnatning – så der kan blive festet uden at tænke på hjemtransport. Vores selskaber Nordjylland er centralt placeret hvis gæsterne kommer fra hele midt- vest og Nordjylland.

Derudover er Skaga hotel er ideel bryllups lokation, da det er tæt på vandet og smukke omgivelser, hvilket er lækre baggrunde for billeder der skal vare resten af livet.

Montra Skaga Hotel er et 4-stjernet hotel med et professionelt serviceniveau. Vi sætter en ære i, at du og dine gæster får en uforglemmelig oplevelse i vores selskabslokaler, og når du booker os som hotel til bryllup eller fest sørger vi for alt. I smukke og pyntede omgivelser kan vi skabe de perfekte rammer for netop dit selskabsarrangement eller bryllup i Nordjylland. Er det et bryllup med overnatning I er ude efter, så har vi selvfølgelig masser af værelser til dine gæster – det samme gør sig gældende for andre fester med overnatning.

I vores festlokale vil vi servere restaurantens lækre tilberedte mad, efter eget valg, ud fra vores menuer. Alle vores festmenuer og buffet'er har et minimum på 20 kuverter. Derudover er borddækning og blomster dekorationer inkluderet i kuvertprisen med vores lokaler til fest.

Borddækning og overnatning ved bookning af festlokale

Vi ved hvordan vores fest lokaler tager sig bedst ud, og hjælper gerne med ideer til spændende bordopdækninger og blomsterdekorationer. Ønsker du musik eller anden form for underholdning kan vi naturligvis også være behjælpelige – vi ved lige vores de skal placeres i jeres fest- eller bryllupslokaler.

Måske ønsker du at slutte festen af med at overnatte på hotellet? Vi kan tilbyde en specielle pris til jeres gæster som følgende; Dobbeltværelse d.kr. 825,- pr. nat, Enkeltværelse d.kr. 625,- pr. nat inkl. morgenmad. Hold jeres fest her, og vi kvitterer selvfølgelig med gratis overnatning til jer som væretspar.

Nedenfor ses en liste med alle vores menuer. Ved booking af vores lokaler kan vi altid snakke om menuen, så det bliver den helt perfekt fest i perfekte selskabslokaler.

Tilbud - Fest til fastpris
(7 timers arrangement)

Velkomstdrink, 3 retters festmenu, husets vin ad libitum under middagen, kaffe med småkager, fri bar (øl, vand, vin) Natmad

kr. 825,- pr. person

Menuer

Se alle vores menuer her.