Restaurant i Hirtshals med panorama­udsigt

Lækkert spisested i Hirtshals med smukke omgivelser

Når du skal nyde et rigtig godt måltid mad på en restaurant i Hirtshals efter eget valg, så gør det intet at maden også er parret med en af de bedste udsigter i Nordjylland. Nyd udsigten over byens tage og havnen fra panorama restauranten på Montra Skaga Hotel. Køkkenchefen og hans hold er eksperter i godt, gedigent, dansk køkken baseret på årstidens råvarer, og selvfølgelig har vi frisk fisk på menuen hver dag, hvilket vi føler nødvendigt, når man er en spisested i Hirtshals – en af de legendariske fiskerbyer.

Alle er velkomne på vores spisested, som både er ideel som familierestaurant eller romantisk parmiddag for 2. Om du spiser aftensmad eller frokost hos os, så er én ting er sikkert - ingen går sultne fra bordet!

Søger du gode spisesteder i Hirtshals, så er vores restaurant helt sikkert et besøg værd. Vi er til for alle og hjælper også gerne med sammensætning af menuer til arrangementer, der afholdes på Hotel Skaga. Læs mere om både aftenmenuen og menuen til fest og selskab nedenfor.

Aftenmenu

Fest og selskaber

Åbningstider - pga. privat selskab er restaurant lukket på følgende datoer.: 5/10, 29/11, 30/11 & 5/12

11. august - 20. december 2019 - 6. januar - 31. marts 2020
Mandag- lørdag kl. 18.00 - 21.30
Søndag Lukket
1. april- 10. august 2020
 Hverdag  kl. 18.00 - 22.00

 Bestil bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9894 5500.

 

Vi arrangerer også gerne dit næste selskab og konference eller leverer mad ud af huset.