Restaurant i Hirtshals med panorama­udsigt

Lækkert spisested med smukke omgivelser i Hirtshals

 

Når du skal nyde et rigtig godt måltid mad på en restaurant efter eget valg, så gør det intet at maden også er parret med en af de bedste udsigter i Nordjylland. Nyd udsigten over byens tage og havnen fra Panorama restauranten på Montra Skaga Hotel. Køkkenchefen og hans hold er eksperter i godt, gedigent, dansk køkken baseret på årstidens råvarer, og selvfølgelig har vi frisk fisk på menuen hver dag, hvilket vi føler nødvendigt når man er en restaurant i Hirtshals – en af de legendariske fiskerbyer.

Én ting er sikkert; ingen går sultne fra bordet når der spises på vores restaurant. Du er velkommen på vores spisested, uanset om du er gæst på vores hotel i Hirtshals eller du bare leder efter en god restaurant nær Hirtshals til at nyde din aftensmad.

Vores restaurant hjælper også gerne med sammensætning af menuer til arrangementer der afholdes på Hotel Skaga. Læs mere om både aftenmenuen og menuen til fest og selskab nedenfor.

Aftenmenu

Fest og selskaber

Åbningstider

1. november 2018 - 30. marts 2019.
Mandag- lørdag kl. 18.00 - 21.30
Søndag Lukket
31. marts - 31. oktober
 Hverdag  kl. 18.00 - 21.30

 Bestil bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9894 5500.

 

Vi arrangerer også gerne dit næste selskab og konference eller leverer mad ud af huset.