Oplevelser på Montra Skaga Hotel

Oplevelser og koncerter i den nordligste del af Jylland

På Montra Skaga Hotel i Hirtshals finder du nogle af Nordjyllands spændende oplevelser og koncerter. Om det er koncerter for par, hele familien eller med kollegaerne, har vi i løbet af året flere forskellige arrangementer arrangeret, så I kan få en dejlig dag i godt selskab. Vi afholder de fedeste festarrangementer i Hirtshals, Nordjylland – der er både intimkoncerter, større koncerter og oplevelser, i form af underholdning, der giver en helhedoplevelse på programmet. Se vores kommende koncerter nedenfor. Vi ligger løbende arrangementer op.

Med en overnatning efter koncerterne kan du få en lækker Hirtshals oplevelse, og du kan slå en koncert sammen med en tur rundt i området, hvor den fantastiske natur vil gøre indtryk, og du med garanti kan blive blæst igennem af vinden.

Inden en koncert kan du nyde en middag i vores restaurant, og efter arrangementer er der altid mulighed for at overnatte på hotellet, så der ikke er nogen der skal tænke på at køre før dagene efter. Du får i sandhed en 4-stjernet hotel oplevelse ud over det sædvanlige ved vores oplevelser og koncerter.

Se flere oplevelser på Montra Hotels.

Andreas Bo stand-up

Andreas Bo stand-up

15/9/18: Stand-up på Montra Skaga Hotel.

Pris pr. person kr. 595,-

Læs mere Book online
Lars Hjortshøj stand-up

Lars Hjortshøj stand-up

3/11/18: Stand-up på Montra Skaga Hotel.

Pris pr. person kr. 595,-

Læs mere Book online
Julefest og Tørfisk koncert

Julefest og Tørfisk koncert

8/12: God mad og hyggeligt samvær til julefest og Tørfisk Koncert

Pris pr. person fra Kr. 595,-

Læs mere Book online
Gavekort til oplevelser

Gavekort til oplevelser

Køb et gavekort på et valgfrit beløb, eller et af vores ophold/menuer.

Læs mere