Oplevelser på Montra Skaga Hotel

Oplevelser og koncerter i den nordligste del af Jylland

På Montra Skaga Hotel i Hirtshals finder du nogle af Nordjyllands spændende oplevelser og koncerter. Om det er koncerter for par, hele familien eller med kollegaerne, har vi i løbet af året flere forskellige arrangementer arrangeret, så I kan få en dejlig dag i godt selskab. Vi afholder de fedeste festarrangementer i Hirtshals, Nordjylland – der er både intimkoncerter, større koncerter stand-up og oplevelser, i form af underholdning, der giver en helhedoplevelse på programmet. Se vores kommende koncerter nedenfor. Vi ligger løbende arrangementer op - allerede nu har vi flere oplevelser samt koncerter i 2019 på tegnebrættet.

Med en overnatning efter koncerterne kan du få en lækker Hirtshals-oplevelse, og du kan slå en koncert sammen med en tur rundt i området, hvor den fantastiske natur vil gøre indtryk, og du med garanti kan blive blæst igennem af vinden. Ved en intimkoncert på stedet kan I f.eks. starte ud med en lang gåtur efter der er tjekket ind – der rigeligt tid, når vi står for aftensmaden inden jeres festarrangement.

Nyd middagen i vores restaurant før koncertoplevelsen, og efter arrangementer er der rig mulighed for at overnatte på hotellet, så der ikke er nogen der skal tænke på at køre før dagene efter. Du får i sandhed en 4-stjernet hotel oplevelse ud over det sædvanlige ved vores oplevelser og koncerter.

En koncert i Nordjylland er en del af vores gode oplevelser for par, da koncerter i Jylland og på vores hotel gør det muligt at kombinere arrangementet med seværdigheder i området. Vi er klar til at hjælpe jer med at planlægge hvilke koncertoplevelser eller arrangementer der skal være jeres i år.

Er du interesseret i golf, så læs også mere om vores golfophold her.

Golfophold i Nordjylland

Golfophold i Nordjylland

Book golfweekend med forplejning i særklasse.

Pris pr. person fra kr. 895,-

Læs mere Book online
Foredrag om succes i erhvervslivet

Foredrag om succes i erhvervslivet

Torsdag den 27. feb. kl. 16.30: Kom til et spændende foredrag med Torben Lorentsen.

GRATIS

Læs mere
Julefest på Montra Skaga Hotel

Julefest på Montra Skaga Hotel

Flot julebuffet, levende musik og efterfølgende dans.

Pris pr. person fra Kr. 325,-

Læs mere Book online
Tørfisk koncert

Tørfisk koncert

3/10 2020: Oplev Tørfisk give den gas inkl. lækker buffet.

Pris pr. person kr. 595,-

Læs mere Book online
Gavekort til oplevelser

Gavekort til oplevelser

Køb et gavekort på et valgfrit beløb, eller et af vores ophold/menuer.

Læs mere
Lån en cykel

Lån en cykel

Tag vennerne eller firmaet med på cykeltur og nyd de naturskønne omgivelser.

Læs mere