Konference i fiskens eller sundhedens tegn

Nyd en konference hvor fisk er i hovedsædet

Montra Skaga Hotel ligger i en af Danmarks største havnebyer. Tag chancen og oplev fisk eller måske en dejlig tur ved vandet.

Nyd rundstykker med pålæg og honning inden mødet går i gang. Til frokost serverer vi enten en dejlig frokostbuffet eller anretning med alt godt fra havet. Om aftenen serverer vores køkkenteam en 2. retters diner hvor fisk, fisk og atter fisk selvfølgelig er hovedteamet.

Har I tid, kan vi være behjælpelige med at arrangere rundtur på havnen, skibsbesøg eller måske en rundvisning på Nordsøen Oceanarium. I bestemmer, vi hjælper!

Sundhedskonference

Lyder kaffe med hjemmebag eller rundstykker med smør lidt for gammeldags for jeres virksomhed? Har I selv en sundhedspolitik på jeres arbejdsplads? Vi kan også arrangere et møde eller en konferencedøgn for jer, hvor sundheden er i fokus. Vores kursuscenter er klar til at hjælpe jeres konference sikkert i havn.

Start dagen med grovboller, energi til hjernen! Til frokost serveres der fedtfattige og sunde retter, selvfølgelig med en stor salatbar. Om eftermiddagen står f.eks smoothies m.m. klar til en energi kick, og til aftensmad serverer vi sundt, men selvfølgelig ikke kedelig mad.

Hvad med at starte dagen med yoga, meditation eller aerobics? - så er I frisk til dagens møde. Fælles for begge af ovenstående temaer er at vi kan sammensætte konferencen eller mødet efter jeres egen ønsker, ring og få et tilbud.

Priser

Dagsmøde pr. person
- inkl. formiddagskaffe, lunch og eftermiddagskaffe

kr. 450,-
Konferencedøgn pr. person
- inkl. formiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe,
2-retters diner samt overnatning
fra kr. 1.125,-