Hvad er der i Hirsthals?

Montra Skaga Hotel ligger på toppen af Danmark og kun 300 m fra Vesterhavet med dejlig badestrand.

På hotellet kan I f.eks. leje cykler i receptionen for 75,- kr pr. dag og køre ud til en række spændende oplevelser i nærheden:


Nordsøen Oceanarium - 6 millioner liter vand ... og meget mere ... I Nordeuropas største akvarium kan I komme med på et eventyr, som gemmer sig få meter under havets overflade. Her kan I udforske 7 destinationer, hvor alle sanser er på spil. Fra 25. juni 2016 får I en ny spændende oplevelse i Nordeuropas største akvarium - Hvalforskerhytten! Akvarium ligger lige over for hotellet. Køb billetter i vores reception og få rabat på entréen

Se deres website.


Fårup Sommerland - tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er i 2015 kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa - og er en af Danmarks største tuistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! og husk når entréen først er betalt, så er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen! Køb billetter i vores reception med rabat eller se vores pakker hvor billetterne er inkl. i værelsesprisen.

Se deres website


Hirsthals

Hotellet er centralt placeret for centrum og havn, og Hirtshals Bowlingcenter findes kun 200 m fra hotellet.


Hirtshals Museum, som er meget centralt placeret i Hirtshals by, er indrettet i et gammelt fiskerhjem anno 1915. Besøg verdens eneste bjeskmuseum og byt en flaske snaps for en velsmagende bjesk.


Bunkermuseet, findes tæt ved Hirtshals fyr. Museet er Danmarks eneste udgravede komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig, der er åben for publikum.


Hirtshals Fyr, et imponerende bygningsværk. Fyret, bygget i 1862, er 35 meter højt. Forcer de 144 trappetrin og nyd en storslået udsigt over havet, kysten og landet.


Hirtshals Fun Park, har mange gode aktiviteter for hele familien. Natur, klit, og skov. Parken er et besøgslandburg, hvor børnene er i kontakt med dyrene og kan bla. tilbyde stor legeplads, hoppeborg, svævebane, mooncars m.m.


Hurlumhejhuset er Hjørring´s sjoveste hus: Her er masser af aktiviteter for hele familien. Få rabat på entréen ved at henvende Dem i hotellets reception.


Den Gl. Købmandsgård ligger i Tornby ca. 5 km. fra hotellet. Købmandsgården er 200 år gammel og den gamle butik og landhandel har inventar fra 1860. Her kan man handle over disken, børn kan prøve gamle vægte, mens de voksen kan se på forsellige udstillinger.


Golf

Der er gode muligheder for golf (se under Golfophold), og med kort kørsel finder man spændende museer, gallerier, glasværksteder, et ørnereservat, malernes hjemsted Skagen - og naturligvis de attraktive naturområder, hotellet er nabo til.


Skagens Kunstmuseer

Montra Skaga Hotel kan i samarbejde med Skagens Kunstmuseer tilbyde vores gæster at købe billetter med rabat til Skagens Museum, Anchers Hus og Drachmanns Hus. Køb dine billetter i receptionen på hotellet.


Kontakt os for mere information om de mange attraktioner her på toppen af Danmark.

 

Hirtshals

Bo godt og oplev Hirtshals

Montra 3 dages Miniferie

  • 1 x 2-retters middag
  • 2 x overnatning på standard dobbeltværelse
  • 2 x morgenbuffet

Pris pr. person i dobbeltværelse
Kr. 995,-

Læs mere om opholdet her...

Book online