Velkommen til Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel er et stort moderne fire-stjernet hotel i Nordjylland, der summer af liv. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotellet, hvorfra man i stilhed kan stå og skue ud over det hele.

Vi ligger tæt til alle færgeterminaler i Hirtshals: Color Line, Smyril Line og Fjord Line. Vi kan tilbyd langtidsparkering, ring og høre nærmere.

På Montra Skaga Hotel vil i opleve god plads i enhver forstand. Værelserne er rummelige, så hele familien kan være der. Vores store foyer er indrettet med bar og magelige sofagrupper, med plads til mange mennesker sammen - eller hver for sig.

NYHED! nu med gratis opladning af el-bil.

Fester og konferencer
Hotellet har endvidere de ideelle faciliteter til familie- og firmafester, eller mindre arrangementer. Ud over de store festsale, kan vi tilbyde mindre lokaler, som er indrettet med hver sin stemning og stilart.

Montra Skaga Hotel er også et moderne møde- og konferencecenter i Nordjylland med alle nødvendige konferencefaciliteter og tekninsk udstyr. Hotellets beliggenhed giver kursusdeltagerne den optimale inspiration for krop og sjæl.

Få mere information om spændende arrangementer på Montra Skaga i vinterperioden.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen på Montra Skaga Hotel.


TripAdvisor
offshore base scandinavia
Acceptér venligst marketing-cookies for at se anmeldelser og kommentarer fra vores kunder.