Hoteloversigt
english

Påskebuffet

Søndag 16. april kl. 12.30

Påskebuffet - Søndag, d. 16. april
serveres kl. 12.30 - 15.00

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Kryddersild med løg og capers
  • Røget laks med asparges
  • Fiskefilet med remoulade
  • Torskefad med asparges og rejer
  • Blåsmuslingesuppe
  • Hønsesalat med ananas
  • Æg og tomat med rejer og mayonnaise
  • Røget skinke med melon
  • Kyllingebryst i tomatsauce
  • Helstegt lammekølle med hvidløg og timian
  • Små ovenbagte kartofler
  • Flødekartofler
  • Salat med dressing
  • Ost med druer og peberfrugt
  • Frugttærter med cremefraiche

Pris pr. person kr. 178,-

Børn under 12 år halvpris.

Bordreservation nødvendigt - tlf. 98 94 55 00 eller e.mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.