Hoteloversigt
english

Kursuscenter i Nordjylland

Montra Skaga Hotel er med sine 13 mødelokaler og moderne kursuscenter i Nordjylland klædt godt på til at tage vare om jeres kursus og konferenceønsker. Montra Skaga Hotel er et stort moderne fire-stjernet hotel med 108 værelser.

Skal I arrangere kundemøder, konferencer, kurser eller lign. i Nordjylland uden for Jeres egen virksomhed for at få ro til mødet, så er eksterne kursus- og konferencefaciliteter en let og behagelig måde at afvikle mødet på. Montra Skaga Hotel kursuscenter tilbyder moderne kursusfaciliteter, der kan møde jeres krav.

Uanset om det gælder større konferencer, mindre kurser, møder, seminarer eller udstillinger, så kan vores konferencefaciliteter matche arrangementet. Vi er kendetegnet ved fleksibilitet og kan med flotte inspirerende mødelokaler, velindrettede grupperum og det nyeste tekniske udstyr huse alle former for møder og konferencer.

Kursuscenter med forplejning

Et døgnarrangement i vores kursuscecenter omfatter fuld forplejning og overnatning i store komfortable værelser.

Det er vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier for at få det fulde udbytte af en ofte intenst konference. Vi ved, hvad der skal til: Fra køkkenchefens energirigtige og udsøgte måltider, lavet af de bedste råvarer til kursuscentrets små forfriskninger i pauserne.

Et basis konference ophold indeholder:

  • Formiddagskaffe/te og frugt
  • Let frokost
  • Eftermiddagskaffe/te og kage
  • Middag
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Morgenmad
  • konferencelokaler og konferencefaciliteter

Konferenceaktiviteter, oplevelser og afslapning

På Skaga Hotel kursuscenter finder du gode muligheder for konferenceaktiviteter. I kan fx få pulsen i vejret med en frisk og inspirerende gåtur ved havet. Vores konferencecenter ligger i en af Danmarks største havnebyer tæt ved vand og skov, hvilket betyder, at vi evt. kan arrangere konferencer i fiskens tegn. Hent information om tema konferencer Fisk.