Hoteloversigt
english

Konferencelokaler i Nordjylland

Montra Skaga Hotel i Hirtshals råder over 13 mødelokaler. Konferencelokalernes størrelser er forskellige og fleksible og fremgår af lokaleoversigten vi rådgiver altid om hvilke lokale(r), der vil være mest optimale for din konference i Nordjylland og dermed give det bedste resultat for de deltagende i konferencen. Indretning af lokalerne aftaler vi med dig.

Når vi sammen har aftalt forløbet, skal du ikke tænke på andet end det faglige indhold, resten sørger vi for. Vi opfylder altid gerne individuelle ønsker og er til disposition for yderligere inspiration.

I vores unikke rammer og med vores konferencefaciliteter kan vi tilbyde et alsidigt og tilpasset konferenceprogram, hvor afslapning, fordybelse og ro er en naturlig del af konceptet. Deltagerne har naturligvis adgang til moderne teknologi og tilknyttede aktiviteter som f.eks. swimmingpool.

Vores konferencecenter tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse.