Hoteloversigt
english

Konferencefaciliteter i Nordjylland

Montra Skaga Hotel råder over moderne konferencefaciliteter i Nordjylland og er klar til også at byde Jeres konference velkommen. Montra Skaga Hotel er et stort moderne fire-stjernet hotel og konferencecenter i Nordjylland.

Skal I arrangere kundemøder, konferencer, kurser eller lign. i Nordjylland uden for Jeres egen virksomhed for at få ro til mødet, så er eksterne kursus- og konferencefaciliteter en let og behagelig måde at afvikle mødet på. Montra Skaga Hotel tilbyder moderne konferencefaciliteter, der kan møde jeres krav.

Uanset om det gælder større konferencer, mindre kurser, møder, seminarer eller udstillinger, så kan vores konferencefaciliteter matche arrangementet. Vi er kendetegnet ved fleksibilitet og kan med flotte inspirerende mødelokaler, velindrettede grupperum og det nyeste tekniske udstyr huse alle former for møder og konferencer.

Efter den ønskede størrelse for mødelokalet er booket og evt. forplejning er aftalt skal I blot møde op. Vi sørger for, at de ydre rammer for et godt møde er til stede. Vores konferencecenter tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde ved hver booking af vores konferencefaciliteter – uanset arrangementets størrelse.

Vores kursuscenter råder over 13 mødelokaler med en kapacitet op til 300 personer og 108 store og komfortable værelser, der evt. kan bookes i forbindelse med jeres kursus eller møde.

Konferencefaciliteter med forplejning

Det er vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier under et møde. Vi ved, hvad der skal til: Fra konferencecentrets små forfriskninger til køkkenchefens energirigtige og udsøgte måltider, lavet af de bedste råvarer.

Book

Kontakt Montra Skaga Hotel Kursuscenter for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler og konferencefaciliteter. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 98945500