Hoteloversigt
english

Konferencecenter i Nordjylland

Montra Skaga Hotel Konferencecenter i Nordjylland er klar til også at byde Jeres konference velkommen i vores konferencelokaler. Montra Skaga Hotel er et stort moderne fire-stjernet hotel og konferencecenter i Nordjylland. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotel og konferencecenter, hvorfra man i stilhed kan stå og skue ud over det hele og nyde Nordjyllands skønne natur.

Konferencecentret råder over 13 konferencelokaler med en kapacitet op til 300 personer og 108 store og komfortable værelser, der kan bookes i forbindelse med jeres konference.

Konferencecenter med forplejning.

Et døgnarrangement i vores konferencecenter omfatter fuld forplejning og overnatning i store komfortable værelser.

Det er vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier for at få det fulde udbytte af en ofte intenst konference. Vi ved, hvad der skal til: Fra konferencecentrets små forfriskninger til køkkenchefens energirigtige og udsøgte måltider, lavet af de bedste råvarer.

Et basis konference ophold indeholder:

  • Formiddagskaffe/te og frugt
  • Let frokost
  • Eftermiddagskaffe/te og kage
  • Middag
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Morgenmad
  • konferencelokaler og konferencefaciliteter

 

Konferenceaktiviteter, oplevelser og afslapning

Skaga Hotel er et konferencecenter med optimale muligheder for konferenceaktiviteter. I kan få pulsen op med en frisk og inspirerende gåtur ved havet. Vores konferencecenter ligger i en af Danmarks største havnebyer tæt ved vand og skov. Vi kan evt. arrangere konferencer i fiskens eller sundhedens tegn. Hent information her på hjemmesiden eller ved at kontakte vores kursuscenter om tema konferencer Fisk og sundhed.