Hoteloversigt
english

Konference i Nordjylland

Hvor skal konferencen afholdes? Det er altid et godt spørgsmål og som regel et af de første, der melder sig når en konference eller kursus skal planlægges og konferencelokalerne findes. Med Montra Skaga Hotels placering i det skønne Hirtshals i Nordjylland er betingelserne for en optimal konference til stede. Den friske natur omkring Vesterhavet er inspirerende og god for både krop og sjæl og sikrer, at deltagerne forbliver fokuseret på konferencens indhold.

Billigt med fly til konference i Nordjylland

Holder I altid møder og konferencer i de samme lokaler, så er det måske en ide med ny inspiration i form af et kursusdøgn/konference ophold i Nordylland. Montra Skaga Hotel kan sørge for flytur fra København-Ålborg t/r og transfer fra Ålborg til hotellet i Hirtshals t/r og et basis kursusdøgn fra kun kr. 1.800. Giv de ansatte eller konferencens deltagere en anderledes oplevelse. Turen i fly/bus er desuden en god og uformel opstart, der giver mulighed for at netværke under andre forhold end normalt.

Konference med forplejning

Forplejningen ved et kursusdøgn eller konference kan sammensættes præcis som I ønsker det. Et standard kursusdøgn består af:

  • Formiddagskaffe/te og frugt
  • let frokost (ved lokalet)
  • Eftermiddagskaffe/te og kage
  • 1-ret middag
  • Overnatning i enkeltværelse med morgenmad
  • Mødelokale og konferencefaciliteter.

Book konference

Kontakt Montra Skaga Hotel Kursuscenter for booking og yderligere information om hvordan jeres kursus eller konference bliver en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 98945500.