Hoteloversigt
english

Vintermenu

Forretter

  • Flødelegeret jordskokkesuppe - bagt torsk - urter
  • Kold pocheret skærising - karsecreme - syltede løg - salat
  • Fisketallerken - røget laks - hvid fisk - tigerrejer - dressing - salat
  • Tapastallerken - røget skinke - røget okseinderlår - confiteret kyllingelår

Hovedretter

  • Krydderstegt oksefilet - bagte rodfrugter - kartofler - rødvinssauce
  • Krondyrkølle - bagt selleri - bagt kartoffelmos - flødesauce
  • Ovnbagt hellefisk - spidskål - stegte kartofler - krydderurter
  • Porchetta af svinebryst - bagte løg - bagt kartoffelmos - grøntsager - timiansky

Desserter

  • Let frossen gateau marcel - syltede bær - vaniljeis - nøddecrumble
  • Chokoladesymfoni - frisk frugt - appelsinpuré
  • Panna cotta - sprøde tuilles - frugt kompot 
  • Pandekager fyldt med citroncreme - frisk frugt

Pris pr. person
kr. 325,-
Børn indtil 12 år ½ pris.