Hoteloversigt
english

Sommermenu

Forretter

  • Kold dampet skærising - asparges - fennikel - salat
  • Unghaneterrine - røget skinke - syltede løg - porredressing
  • Bagt hellefisk - ærter - rødløg - porrer - safransauce
  • Rimmet laks - radiser - rygeostcreme - purløgsolie - salat

Hovedretter

  • Kalvefilet & kalvebryst - sommerkål - kartofler - rødvinssauce
  • Variation af kulmule - spidskål - kartofler med dild - hummersauce
  • Kalvemørbrad - små gulerødder - spinat - kartofler - kalveglacé
  • Bagt unghanebryst - sauté af squash & løg - kartofler - flødesauce

Desserter

  • Sommerbær - mousse - friske frugt - vaniljeis
  • Hvid chokolade panna cotta - hyldeblomst marineret jordbær
  • Nøddekurv - sommerbær - is
  • Pandekage - citroncreme - marinerede sommerbær


Pris pr. person
kr. 325,-

børn indtil 12 år ½ pris