Hoteloversigt
english

Konfirmation 2017

Sammensæt selv en dejlig konfirmationsmenu til konfirmantens store dag. Vi er også gerne behjælpelige med blomster mm.

Forretter

  • Butterdejsskal med høns i asparges
  • Bagt hvidfisk - urter - safransauce
  • Carpaccio af røget laks - salat - asparges - syltede rødløg
  • Tapas tallerken - udvalg af kød og fisk - salat - tapenader

Hovedretter

  • Svinekam stegt som vildt - hvide og brune kartofler - tyttebær - waldorfsalat
  • Urtemarineret oksefilet -  rødvinssauce - bagte tomater - små ovnbagte kartofler
  • Langtidsstegt kalvefilet - svampesauce - bagte grønsager - kartofler
  • Svinemørbrad bagt i egen soufflé - cremet rosmarinsky - sauté af forårs grøntsager - kartofler 

Deserter

  • Citronfromage - bærkompot - tuille
  • Hjemmelavet islagkage - frugt - frugt pure
  • Chokoladebrownie - vaniljeis - frugt coulis
  • Chokoladekage - chokolademousse - vaniljesyltede pærer - is 

Natmad

  • Pizza - salat - dressing
  • Røde pølser
  • Karrysuppe - hønsekød - ris
  • Pølsebord 


Forret, hovedret, dessert og natmad - pr. person
kr. 375,00
Børn under 12 år ½ pris

Konfirmationsbuffet

Røget laks - asparges - løg
Tunmousse - citron - mayonnaise
Dampede laks - mayonnaise - rejer - asparges
Røget dyrekølle - syltede bær - svampe
Røget spegeskinke - melon - salat
Frikadeller - kartoffelsalat
Svinebryst - polenta
Grøntsagstærter
2 slags kartofler
Mixed salat
Dessertbuffet - tærter - kager

Buffet - pr. person
kr. 300,00
Børn under 12 år ½ pris


Øvrige menuer:

Vintermenu - januar, februar & marts
Forårsmenu - april, maj & juni
Sommermenu - juli, august & september
Efterårsmenu - oktober, november & december
Den "traditionelle"
Buffet 1
Buffet 2
Natmad
Velkomstdrink og vin