Hoteloversigt
english

Forårsmenu

Forretter

  • Bagt kulmule - asparges - muslingesauce
  • Carpaccio af okseinderlår - pesto - parmesanost - sprød salat
  • Bagte tigerrejer - blomkålspuré - hvidløg - sprød blomkål - urter
  • Flødelegeret fiskesuppe - bagt fisk - safran - urter

Hovedretter

  • Kalvefilet - sauté af bønner & rødløg - pommes Anna - kalveglacé
  • Ovnbagt lyssej - pancetta - gulerødder - små kartofler - krydderurtecreme
  • Svinefilet i urtepanade - forårsgrøntsager - nye kartofler med urter & smør - estragonsauce
  • Helstegt oksemørbrad - bagte små gulerødder - nye kartofler med urter & smør - rødvinssauce

Desserter

  • Hvid chokolademousse - syltede rabarber - bagte mørk chokolade
  • Limetærte - sprøde marengs - vaniljeis - jordbærpuré
  • Isfragilité - baileys - marcipan - frisk frugt - bær puré
  • Chokoladebrownie - passionsfrugt is - myntecreme

Pris pr. person
kr. 325,-

Børn indtil 12 år ½ pris