Hoteloversigt
english

Efterårsmenu

Forretter

  • Flødelegeret græskarsuppe - bagt havtaske - chili - hvidløg - karseolie
    Røget dyrekølle - ægge & kaperscreme - syltede løg - salat
    Bagt torsk - blomkålspuré - rødbeder - bacon
    Butterdejsindbagt fisk & skaldyr - hummersuppe

Hovedretter

  • Symfoni af and - sauté af æbler & løg - champignon - grøntsager - pommes Anna
  • Helstegt oksefilet - bagte rodfrugter - kartoffelkage - rødvinssauce
  • Bagt laks - sauté af svampe & løg - små kogte kartofler - grøntsager - dildcreme
  • Krondyrfilet - selleri - bagte løg - pommes Anna - hindbærsauce

Desserter

  • Marcipanchokoladekage - vaniljeis - appelsin - kirsebærpuré
  • Hvid og mørk chokolademousse - syltede ananas - knust nøddekaramel
  • Æble- & pære tarte tatin - vaniljeis
  • Syltet pære - vaniljeis - frisk frugt - chokoladesauce

 

Pris pr. person
kr. 325,-

Børn indtil 12 år ½ pris